Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

Noin 3 kuukautta

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-palveluiden internet-sivujen kautta. Pääset TE-palveluiden sivuille oheisen hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee TE-toimisto.

Kenelle

Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille jotka haluavat tutustua ammattikeittiön ammatteihin ja työtehtäviin tai ovat muuten kiinnostuneet ravintola- ja catering-alasta. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on tutustua ammattikeittiön työtehtäviin ja työpaikkoihin. Koulutuksessa selvitetään mitkä ovat nykyisen ammattikeittiön ammattitaitovaatimukset sekä mitä ammattikeittiössä työskentely edellyttää. Koulutuksen aikana perehdytään miten alan ammatteihin voi opiskella.

Koulutuksen sisältö

Keittiötyö ammattikeittiössä
Ammatillinen ruuanvalmistus
Elintarvikkeet
Asiakkaiden erityisruokavaliot ja ravitsemus
Keittiön puhtaanapito ja hygienia
Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
Asiakaspalvelu
Opiskelussa tarvittava tieto- ja viestintätekniikka
Tutustuminen erilaisiin ammattikeittiöihin työssäoppien

Koulutuksen aikana voi suorittaa hygieniapassin

Koulutuksen osoite

Taulumäentie 45, Jyväskylä

Monta tapaa opiskella

Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen kontakti- ja keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Berg Marika

Lehtori

Ravitsemispalvelut