Ammattikeittiössä työskentely
Ei-tutkintotavoitteinen koulutus
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Opiskelutapa
Laajuus
Hakuaika
Kenelle
Koulutus sopii työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille jotka haluavat tutustua ammattikeittiön ammatteihin ja työtehtäviin tai ovat muuten kiinnostuneet ravintola- ja catering-alasta. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja catering-alasta kiinnostuneet, alalle sopivat henkilöt.
Kuvaus
Koulutuksen tavoitteena on tutustua ammattikeittiön työtehtäviin ja työpaikkoihin. Koulutuksessa selvitetään mitkä ovat nykyisen ammattikeittiön ammattitaitovaatimukset sekä mitä ammattikeittiössä työskentely edellyttää. Koulutuksen aikana perehdytään miten alan ammatteihin voi opiskella.
Koulutuksen sisältö
Keittiötyö ammattikeittiössä
Ammatillinen ruuanvalmistus
Elintarvikkeet
Asiakkaiden erityisruokavaliot ja ravitsemus
Keittiön puhtaanapito ja hygienia
Kestävä toimintatapa ammattikeittiössä
Asiakaspalvelu
Opiskelussa tarvittava tieto- ja viestintätekniikka
Tutustuminen erilaisiin ammattikeittiöihin työssäoppien
Koulutuksen aikana voi suorittaa hygieniapassin
Koulutuksen osoite
Taulumäentie 45, Jyväskylä
Monta tapaa opiskella
Koulutus on monimuotokoulutusta, sisältäen kontakti- ja keittiöopetusta, verkko- ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikoilla tapahtuvaa oppimista.
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan