Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Elintarvikeala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 kuukautta

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Hakuaika koulutukseen päättyy 2.2.2025. Valintapäätökset koulutukseen tekee TE-palvelut.

Kenelle

Jos olet kiinnostunut leipomisesta tai ruoanvalmistuksesta ja olet työtön tai työttömyysuhan alainen, olet juuri oikea henkilö tähän koulutukseen. Elintarvikealan työntekijänä sinulta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa eikä sinulla voi olla allergioita (iho-, hengitystie-).

Kuvaus

Koulutuksen aikana saat valmiudet suorittaa elintarvikealan perustutkinnon pakollisen tutkinnon osan: Elin- tarviketuotannossa toimiminen. Alalla voi suuntautua joko elintarviketuotantoon tai leipomo-konditoriaan omasta mielenkiinnosta riippuen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältyy mm.

- Orientoivat opinnot ja opintojen ohjaus
- Toimialatuntemus
- Ergonomia ja työturvallisuus
- Kone- ja laiteosaaminen
- Elintavikealan teoriaa: Tuotteiden valmistusprosessit, reseptiikka, matematiikkaa
- Työsalityöskentelyä: Leipomo ja ruokatuotannon tuotteita esim. ruoka- ja kahvileipää, leipomoeineksiä, peruskonditoriatuotteita, salaatteja, keittoja, laatikkoruokia, kastikkeita ja jälkiruokia
- Lupakortit: Hygieniaosaaminen ja Ea1
- Työelämässä oppimista n. 1/3 osa koulutusajasta

Koulutuksen osoite

Taulumäentie 45 (Priimus-kampus)

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Huuskonen Marjo

Lehtori (opettaja)

Elintarvikeala