Elintarviketuotannossa toimiminen (Elintarvikealan osaajaksi)
Elintarvikealan perustutkinto
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Toteutusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Hakuaika
Kenelle
Jos olet kiinnostunut leipomisesta tai ruoanvalmistuksesta ja olet työtön tai työttömyysuhan alainen, olet juuri oikea henkilö tähän koulutukseen. Elintarvikealan työntekijänä sinulta edellytetään hyvää fyysistä kuntoa eikä sinulla voi olla allergioita (iho-, hengitystie-).
Kuvaus
Koulutuksen aikana saat valmiudet suorittaa elintarvikealan perustutkinnon pakollisen tutkinnon osan: Elin- tarviketuotannossa toimiminen. Alalla voi suuntautua joko elintarviketuotantoon tai leipomo-konditoriaan omasta mielenkiinnosta riippuen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen sisältyy mm.
- Orientoivat opinnot ja opintojen ohjaus
- Toimialatuntemus
- Ergonomia ja työturvallisuus
- Kone- ja laiteosaaminen
- Elintavikealan teoriaa: Tuotteiden valmistusprosessit, reseptiikka, matematiikkaa
- Työsalityöskentelyä: Leipomo ja ruokatuotannon tuotteita esim. ruoka- ja kahvileipää, leipomoeineksiä, peruskonditoriatuotteita, salaatteja, keittoja, laatikkoruokia, kastikkeita ja jälkiruokia
- Lupakortit: Hygieniaosaaminen ja Ea1
- Työelämässä oppimista n. 1/3 osa koulutusajasta
Koulutuksen osoite
Taulumäentie 45 (Priimus-kampus)
Lisää koulutuksesta
Linkkilista
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan