Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Tämä koulutus sopii kaikille ravitsemialalla työskenteleville henkilöille.
Niin kokin, ravitsemipalvelutyöntekijän, dieettikokin kun muidenkin ammattikeittiöiden työntekijöiden on tiedettävä ja osattava palvella erityisruokavalio asiakkaita arjen työtehtävissä.

Kuvaus

Koulutus vahvistaa erityisruokavalioiden valmistuksen ja tarjoilun osaamista sekä erityiselintarvikkeiden tuntemusta ja niiden käyttöä ammattikeittiön päivittäisessä työssä.

Koulutuksen sisältö

Erityisruokavaliot
Kasviruoka
Erityiselintarvikkeet ja niiden käyttö
Taloudellinen ja laadukas erityisruokavalio ateria
Asiakaspalvelu ja neuvonta

Kustannukset

79 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan 14.1.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Tervakari Maija

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut