Erityisruokavalioiden tuntemus arjen työvälineeksi ammattikeittiössä
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Tämä koulutus sopii kaikille ravitsemialalla työskenteleville henkilöille.
Niin kokin, ravitsemipalvelutyöntekijän, dieettikokin kun muidenkin ammattikeittiöiden työntekijöiden on tiedettävä ja osattava palvella erityisruokavalio asiakkaita arjen työtehtävissä.
Kuvaus
Koulutus vahvistaa erityisruokavalioiden valmistuksen ja tarjoilun osaamista sekä erityiselintarvikkeiden tuntemusta ja niiden käyttöä ammattikeittiön päivittäisessä työssä.
Koulutuksen sisältö
Erityisruokavaliot
Kasviruoka
Erityiselintarvikkeet ja niiden käyttö
Taloudellinen ja laadukas erityisruokavalio ateria
Asiakaspalvelu ja neuvonta
Kustannukset
79 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Koulutus toteutetaan 14.1.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00
Lisää koulutuksesta
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan