Gradian opiskelijoille menestystä kokkien ja tarjoilijoiden SM-parikilpailuissa
Graia Jyväskylän ravintola- ja cateringalan opiskelijat menestyivät hienosti kokkien ja tarjoilijoiden SM-parikilpailuissa. Tarjoilijaopiskelijat Melisa Lindèn ja Emilia Salminen voittivat pronssia tarjoilijoiden SM-parikilpailussa. Kokkiopiskelijat Tuuli Rossi ja Aukusti Salo saavuttivat puolestaan omassa sarjassaan 4. sijan.
Kokkien ja tarjoilijoiden SM-parikilpailut käytiin 2.–3.4.2019 Perhon Liiketalousopistossa Helsingissä. Kilpailun tavoitteena on lisätä ravintola-alan ammatillista osaamista ja arvostusta, edistää kansallista ja kansainvälistä ruoka- ja tapakulttuuri sekä motivoida opiskelijoita oman ammattitaitonsa kehittämiseen.
SM-kilpailuja on järjestetty alun perin Suomen ravintolakouluiksi perustettujen oppilaitosten välillä jo vuodesta 1981.