Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

1 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Suoritusta edellytetään helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsitteleviltä henkilöiltä.Tilaisuudessa tarkistetaan henkilöllisyys (passi, ajokortti tai henkilöllisyystodistus).

Kuvaus

Testin suorittaja hallitsee elintarvikehygienian perusasiat ja osaa käsitellä ruokaa turvallisesti.Ellintarvikehygienia-asetus (852/2004/EU) Elintarvikelaki (297/2021).
Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Koulutuksen sisältö

Hygieniapassi -testitilaisuus. Henkilöllisyyden tarkistamista varten tulee testiin osallistuvalla olla kuvallinen voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Materiaali ja harjoitustesti löytyvät Ruokaviraston sivuilta: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoul

Hygieniapassitesti:https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/Hygieniapassit

Kustannukset

50 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Hygieniapassitesti alkaa 20.1.2025 klo.15.00-16.00 Priimuksen kampuksella, Taulumäentie 45, PR.A.342 auditorio.

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Tervakari Maija

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut