Kasvisruokaa kiitos!
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Haluatko päivittää kasvisruoka osaamista ja kehittää osaamistasi ravitsevasta ja houkuttelevasta kasvisruoasta?
Tämä koulutus on suunniteltu ruokapalvelun ammattilaiselle (ruokapalvelutyöntekijä ja kokki), joka työskentelee suurtalouskokin työtehtävissä. Koulutuksessa pääset kehittämään osaamistasi kasvisruokien ideointiin ja laadukkaaseen toteutukseen liittyen.
Kuvaus
Kasvisruoka ammattikeittiössä – Tuore tieto innostaa
Koulutus ruokapalvelujen ammattilaisille
Koulutus on suunniteltu huomioiden erilaiset asiakastarpeet ruokapalveluissa. Se järjestetään Jyväskylässä Priimus-kampuksella. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Teoriaosuuksissa käsitellään mmm. kestävää kasvisruokailua, kasvisproteiineja ja kasvisruokien menekin edistämistä.
Koulutuksen sisältö
Ruokailutottumukset muutoksessa
Kasvisruokalajien uusimmat raaka-aineet ja käyttömahdollisuudet
Kasvisruokien ravitsemuksellinen laatu
Sesonginmukaiset kasvisruoat ruokalistasuunnittelussa
Tuotekehitys keittiön arjessa
Kustannukset
79 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Koulutus toteutetaan 12.2.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00
Lisää koulutuksesta
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan