Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Haluatko päivittää kasvisruoka osaamista ja kehittää osaamistasi ravitsevasta ja houkuttelevasta kasvisruoasta?

Tämä koulutus on suunniteltu ruokapalvelun ammattilaiselle (ruokapalvelutyöntekijä ja kokki), joka työskentelee suurtalouskokin työtehtävissä. Koulutuksessa pääset kehittämään osaamistasi kasvisruokien ideointiin ja laadukkaaseen toteutukseen liittyen.

Kuvaus

Kasvisruoka ammattikeittiössä – Tuore tieto innostaa
Koulutus ruokapalvelujen ammattilaisille

Koulutus on suunniteltu huomioiden erilaiset asiakastarpeet ruokapalveluissa. Se järjestetään Jyväskylässä Priimus-kampuksella. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Teoriaosuuksissa käsitellään mmm. kestävää kasvisruokailua, kasvisproteiineja ja kasvisruokien menekin edistämistä.

Koulutuksen sisältö

Ruokailutottumukset muutoksessa
Kasvisruokalajien uusimmat raaka-aineet ja käyttömahdollisuudet
Kasvisruokien ravitsemuksellinen laatu
Sesonginmukaiset kasvisruoat ruokalistasuunnittelussa
Tuotekehitys keittiön arjessa

Kustannukset

79 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan 12.2.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Härkönen Birgit

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut