Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Jos toimit kokkina tai ruokapalvelutyöntekijänä niin nyt voit hankkia tietoa ja taitoa ekologisesta, taloudellisesti kannattavasta sekä sosiaalisesta ja kulttuurisesta ruokatuotannosta ammattikeittiössä.

Kuvaus

Hanki tietoa ja taitoa ekologisesta, taloudellisesti kannattavasti sekä sosiaalisesta ja kulttuurisesta ruokatuotannosta ammattikeittiössä.
Koulutus vahvistaa kestävän kehityksen osaamista ja soveltamista ammattikeittiön päivittäisessä työssä.

Koulutuksen sisältö

Kestävä ruokatuotanto
Kestävä, laadukas ja kannattava ruokatuotanto
Hävikin vähentäminen
Sosiaalinen ja kulttuurillinen näkökulman ammattikeittiön ruokatuotantoon

Kustannukset

79 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan 12.03.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Härkönen Birgit

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut