Kestävän toiminnan kulmakivet ammattikeittiössä
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Jos toimit kokkina tai ruokapalvelutyöntekijänä niin nyt voit hankkia tietoa ja taitoa ekologisesta, taloudellisesti kannattavasta sekä sosiaalisesta ja kulttuurisesta ruokatuotannosta ammattikeittiössä.
Kuvaus
Hanki tietoa ja taitoa ekologisesta, taloudellisesti kannattavasti sekä sosiaalisesta ja kulttuurisesta ruokatuotannosta ammattikeittiössä.
Koulutus vahvistaa kestävän kehityksen osaamista ja soveltamista ammattikeittiön päivittäisessä työssä.
Koulutuksen sisältö
Kestävä ruokatuotanto
Kestävä, laadukas ja kannattava ruokatuotanto
Hävikin vähentäminen
Sosiaalinen ja kulttuurillinen näkökulman ammattikeittiön ruokatuotantoon
Kustannukset
79 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Koulutus toteutetaan 12.03.2025 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00
Lisää koulutuksesta
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan