Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Haluatko kehittää muutoskyvykkyyttäsi ammattikeittiön muuttuvissa tilanteissa?

Tämä koulutus on suunniteltu ruokapalvelun ammattilaiselle (ruokapalvelutyöntekijä ja kokki), joka työskentelee ammattikeittiössä. Koulutuksessa saat valmiuksia kehittää osaamistasi mm. keittiötyön muuttuvissa tuotanto- ja palveluprosesseissa ja oman työn johtamisessa.

Kuvaus

Muutoskyvykkyys ammattikeittiössä- Sujuvuutta muutosten hallintaa

Koulutus ruokapalvelujen ammattilaisille

Koulutus on suunniteltu huomioiden erilaiset tavat, joilla ruokapalvelujen ammattilaiset työskentelevät. Se järjestetään Jyväskylässä Priimus-kampuksella. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.

Teoriaosuuksissa käsitellään mm. työn suunnittelua ja ajankäyttöä keittiötyössä sekä oman työn asiantuntijuuden vahvistamista

Koulutuksen sisältö

Ruokapalvelujen tuotanto- ja palveluprosessit

Työnkuvat ja perustehtävä

Oman työn johtaminen

Muutoskyvykkyys

Kustannukset

79 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan 23.10.2024 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan