Muutoskyvykkyys ammattikeittiössä- Sujuvuutta muutosten hallintaa
Koulutuksen tiedot
Koulutusala
Paikkakunta
Aloitusaika
Opiskelutapa
Laajuus
Ilmoittautumisaika
Kenelle
Haluatko kehittää muutoskyvykkyyttäsi ammattikeittiön muuttuvissa tilanteissa?
Tämä koulutus on suunniteltu ruokapalvelun ammattilaiselle (ruokapalvelutyöntekijä ja kokki), joka työskentelee ammattikeittiössä. Koulutuksessa saat valmiuksia kehittää osaamistasi mm. keittiötyön muuttuvissa tuotanto- ja palveluprosesseissa ja oman työn johtamisessa.
Kuvaus
Muutoskyvykkyys ammattikeittiössä- Sujuvuutta muutosten hallintaa
Koulutus ruokapalvelujen ammattilaisille
Koulutus on suunniteltu huomioiden erilaiset tavat, joilla ruokapalvelujen ammattilaiset työskentelevät. Se järjestetään Jyväskylässä Priimus-kampuksella. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.
Teoriaosuuksissa käsitellään mm. työn suunnittelua ja ajankäyttöä keittiötyössä sekä oman työn asiantuntijuuden vahvistamista
Koulutuksen sisältö
Ruokapalvelujen tuotanto- ja palveluprosessit
Työnkuvat ja perustehtävä
Oman työn johtaminen
Muutoskyvykkyys
Kustannukset
79 € (sisältää alv)
Koulutuksen osoite
Koulutus toteutetaan 23.10.2024 Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 klo. 13.00-16.00
Lisää koulutuksesta
Kysy lisää, autamme mielellämme!
Gradia hakupalvelut
Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan