Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Aloitusaika

Opiskelutapa

Lähiopiskelu

Laajuus

3 h

Ilmoittautumisaika

-

Ilmoittautuminen

Itse maksava asiakas

Kenelle

Tämä koulutus sopii kaikille ravitsemisalalla työskenteleville henkilöille.
Työskentelet sitten ammattikeittiössä kokkina, ravitsemipalvelutyöntekijänä, dieettikokkina tai muissa ammattikeittiön työntekijänä niin sinun tulisi tietää ja osata toimia ravitsemissuositusten mukaisesti joka päiväisessä työssäsi.

Kuvaus

Koulutus päivittää uusien ruokasuositusten maukaista ravitsemustietoutta työvälineeksi ammattikeittiöön

Koulutuksen sisältö

Uudet ravitsemus-ja ruokasuositukset
Erityisruokavaliotuntemuksen vahvistaminen
Kasvisruokavalioiden tuntemuksen lisääminen
Elintarvikkeiden valinta ja ravitsemuksellinen oikea käyttö
Suositusten mukainen taloudellinen ja laadukas ruoanvalmistus

Kustannukset

79 € (sisältää alv)

Koulutuksen osoite

Koulutus toteutetaan Jyväskylässä Priimus kampuksella, Taulumäentie 45, luokassa PR.A.327 14.11.2024 klo. 13.00-16.00

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Tervakari Maija

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut