Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Elintarvikeala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

80 työpäivää

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Tätä koulutusta järjestetään myös työvoimakoulutuksena. Jos olet työttömänä tai työttömyysuhanalaisena työnhakijana, sinulla on mahdollista hakeutua myös TE-palveluiden verkkosivujen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/723793?searchPhrase=gradia&&&anno…

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille ravintola- ja catering-alan asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtävistä sekä ruoan valmistuksen työtehtävistä kiinnostuneille tai alan vaihtajille.
Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2).

Kuvaus

Koulutuksessa tavoitteena on oppia työskentelemään eri liikeideoilla toimivien ravintola- ja catering-alan yritysten asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtävissä sekä ruoanvalmistuksen työtehtävissä. Koulutuksessa saat perustietoja ja taitoja tarjoilijan ja kokin työtehtävistä. Koulutuksessa opit perustaitoja asiakaspalvelusta, myynnistä, tarjoilusta, erityisruokavalioista, raaka-aineista ja ruoanvalmistusmenetelmistä. Hygieniaosaamisen opiskelun lisäksi koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassi.

Koulutuksen sisältö

 ravintola- ja catering-alan liikeideat
 asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyö
 espressopohjaisten kahvijuomien ja alkoholittomien cocktailien valmistaminen
 ammatillisen asiakaspalvelun vieras kieli: englanti
 kestävä kehitys
 erityisruokavaliot
 ruokatuotteiden valmistus ja työvälineiden käyttö
 astiahuolto ja puhtaanapito
 hygieniapassi

Kustannukset

Koulutusta ennen opiskelijan tulee hankkia mustat työkengät ja mustat työhousut. Muu työvaatetus annetaan lainaksi koulutuksen ajaksi.

Lisää koulutuksesta

Otsikko

Sopisiko sinulle oppisopimus?

Kuvaus

Yhdistä työnteko ja opiskelu! Meidän kauttamme voit opiskella oppisopimuksella minkä tahansa työtehtäviesi mukaisen toisen asteen ammatillisen tutkinnon tai tutkinnon osan.

Kuva

Monta tapaa opiskella

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työelämässä tapahtuvana oppimisena. Koulutus antaa hyvän pohjan työllistyä ravintola- ja -catering-alan työtehtäviin sekä jatko-opintoihin,
osatutkinnon tai tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradia hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke, to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Chat gradia.fi/hae-opiskelemaan

Kiljander Aino

Lehtori (opettaja)

Ravitsemispalvelut